Algemene directie

Algemeen directeur Michiel Wentges en technisch directeur Rudi Roijakkers vormen de directie van ABT en zijn samen verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering. Gezamenlijk werken zij aan een stabiele en toekomstbestendige organisatie en de verdere uitbouw van de marktpositie van ABT.

Integrale projectorganisatie

In 2018 transformeerde ABT naar een integrale projectorganisatie. Michiel en Rudi: ‘Dat we onze volledige organisatie aanpassen op het kunnen managen en realiseren van integrale projecten, is in onze ogen niet meer dan een logische ontwikkeling. We zetten specifieke technische kennis optimaal in en daar plukken onze opdrachtgevers de vruchten van. Deze verandering stelt ons ook beter in staat de beste professionals aan te trekken. Bij ABT bieden we medewerkers een plek waar je kennis kunt halen en brengen. Vanuit samenwerking in verschillende kennisgroepen leggen ABT’ers de verbindingen voor integrale projecten. Inmiddels maken integrale projecten al een groot deel uit van onze omzet; de verbinding van kennis tussen die projecten is de uitdaging waar we voor staan. Met als ultieme doel: het creëren van maximale waarde voor onze opdrachtgevers.’

Ongekende meerwaarde

‘ABT wil door innovatief denkwerk de gebouwde wereld met slimmere technieken en processen beter en duurzamer maken’, aldus Michiel en Rudi. ‘Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen. Samen bieden wij onze klanten een ongekende meerwaarde.’

Over Rudi Roijakkers

Rudi Roijakkers begon in 1996 zijn carrière als constructeur bij Ingenieursbureau Corsmit. Maar al in 1999 stapte hij over naar ABT, waar hij eerst in de Delftse vestiging werkte en later als vestigingshoofd en senior adviseur in de Belgische vestiging in Antwerpen. In 2014 verlegde Rudi zijn werkveld naar seismisch advies in Groningen. Hierbij werkte hij nauw samen met Ingenieursbureau Wassenaar, wat inmiddels (als abtWassenaar) eveneens onderdeel is van de Oosterhoff Group. Sinds juli 2017 vervult hij de rol van technisch directeur van ABT.

Over Michiel Wentges

Michiel Wentges startte zijn loopbaan bij HBG (tegenwoordig BAM) en werd na zijn overstap naar Multi Vastgoed directeur van Van Hoogevest Bouw. Vanaf 2010 was hij directeur en medeaandeelhouder van BOB Advies, dat in 2015 werd overgenomen door bbn adviseurs. Zowel ABT als bbn adviseurs zijn onderdeel van Oosterhoff Group, consultants & engineers. In juli 2018 trad Michiel toe tot de directie van ABT en is sinds 1 januari 2019 algemeen directeur.

Rudi Roijakkers en Michiel Wentges (van links naar rechts)

Afbeelding: Nieuws Rudi_Roijakkers_-_Michiel_Wentges_vlnr__Beeld_-__Michiel_Pothoff__2__4e4
Deel dit bericht