Banner_Vincent_Hofte
Vincent Höfte

Na mijn studie Building Technology aan de TU Delft wilde ik werken bij een bedrijf dat zich profileert op het gebied van innovatie en complexe projecten, een bedrijf waarin ik mijn ambitie om veel te leren en aan grensverleggende projecten te werken waar kan maken. ABT is voor mij dit bedrijf. De combinatie van de ervaring en kennis van een groot ingenieursbureau met de ambitie en ruimte om te innoveren en duurzaam te realiseren spreekt mij hierbij erg aan.

In mijn rol als ontwerpleider heb ik de taak om verschillende disciplines binnen ABT en daarbuiten effectief samen te brengen, zodat bij integrale projecten het beste resultaat wordt behaald. Als jonge speler binnen deze rol liggen mijn kwaliteiten bij het bieden van een frisse, positief kritische blik en het effectief inzetten van moderne tools om de samenwerking binnen projecten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Mijn passie is het realiseren van mooie, efficiënte en toekomstbestendige bouwwerken. Ik haal voldoening uit het opdoen van nieuwe kennis en samenwerken met ambitieuze collega’s om duurzame projecten te realiseren. 

In januari 2018 ben ik op het onderwerp ‘energie-vlakke woningen’ Cum Laude afgestudeerd voor de opleiding MSc Building Technology aan de TU Delft.  Sinds 1 maart 2018 ben ik als ontwerpleider werkzaam bij ABT. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij een architectenbureau en een ingenieursbureau. Daarnaast heb ik mijn passie voor duurzaamheid waargemaakt doordat ik  een ontwerpstudio voor kleine, zelfvoorzienende architectuur  heb opgezet, maar ook door mijn rol als gebouwbeheerder van de conceptwoning Prêt-à-loger van de Green Office van de TU Delft.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden