Thomas Wever_banner
Thomas Wever
Direct vanaf de universiteit ben ik bij ABT terechtgekomen. Het spreekt me aan dat ABT een multidisciplinair bureau is, wat mij de mogelijkheid geeft om ook over andere vakgebieden te leren. Vanuit mijn opleiding kende ik al veel spraakmakende projecten van ABT, het is een mooie kans om daar nu aan mee te werken.

Ik heb van jongs af aan een fascinatie gehad voor stadions. Die interesse kun je doortrekken tot grote, spectaculaire bouwwerken waar de constructie een bepalend element in is. Maar bij ABT heb ik ook met veel plezier renovatieprojecten gedaan, waarbij het soms puzzelen is op de vierkante millimeter. Ik ben in mijn werk breed georiënteerd en hou van de nieuwe uitdaging die elk project, elk gebouw, biedt.

Ik heb oog voor de relatie met klanten, collega’s en partners in een team, ik ben altijd bezig welke taal ik moet spreken om hen helder te adviseren. Daarnaast probeer ik me altijd te verplaatsen in de mensen met wie ik werk: wat zijn hun motivaties en belangen? En hoe kan ik daar optimaal invulling aan geven? Ik ben analytisch onderlegd en zal niet snel rusten voor ik een probleem ontrafeld en opgelost heb.

Sinds 2009 werk ik bij ABT. Dat ik nooit een andere werkgever heb gehad zegt veel over hoe fijn ik het vind om bij dit bedrijf te werken. De diversiteit aan projecten én mensen binnen ABT sluit perfect aan op mijn brede interesse en ik raak hier simpelweg niet uitgekeken. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gekregen om mee te bouwen aan de projectorganisatie die ABT nu is, vanuit de aspecten mens en cultuur. Dat is absoluut een verrijking van mijn werk geweest. 
 
Deel dit bericht