Banner_Theo_van_Wolfswinkel
Theo van Wolfswinkel

Mijn hart ligt bij bijzondere, niet alledaagse projecten. Bij dingen die niet eerder gedaan zijn. Vanuit die gedrevenheid en mijn creativiteit wil ik collega’s motiveren. Het geeft me voldoening om techniek en verschillende belangen bij elkaar te brengen tot haalbare en werkbare oplossingen.

Daarbij heb ik oog voor de menselijke interactie in ons werk. Met nieuwe samenwerkingsvormen kunnen we meer bereiken. Dit komt tot uitdrukking in de vakgebieden waar ik veel in opereer. Betonarchitectuur is de combinatie van zeer veelzijdige techniek en beleving. Bij renovaties of ingrepen in bestaande gebouwen moet altijd gedeald worden met onverwachte zaken. Samenwerking en maatschappelijke relevantie zijn de kernwoorden in mijn werk.

Vanuit mijn technische basis kan ik in de diepte meebewegen of adviseren, met schoonbeton als mijn specialisme. Anderzijds werk ik graag in de breedte, ik voel me prima in complexe situaties.

Naast mijn werk bij ABT ben ik onder andere docent bij de Betonvereniging en commissielid in de Vakcommissie Betontechnologie van de Betonvereniging. 

Deel dit bericht