Teun van Dooren_banner
Teun van Dooren

Mijn fascinatie voor het materiaal glas heeft mij aan ABT verbonden. Deze voorliefde is ontstaan tijdens mijn afstuderen aan de TU/e, waarbij ik onderzoek naar een transparante constructieve glas-glas verbinding voor free-form glass structures heb gedaan.

Naast het materiaal glas heb ik echter een brede interesse voor alle aspecten binnen bouwkunde en werk ik met enthousiasme aan maakbare bouwtechnische oplossingen binnen de kaders van de opdrachtgever. Ik ben graag de schakel tussen verschillende partijen binnen ontwerpteams. Samenwerking en flexibiliteit zijn hierbij essentieel om tot een succesvol eindresultaat te komen.

De rol van BIM in het bouwproces, en mijn interesse hiervoor hebben zich bij ABT sterk ontwikkeld. Echter zonder uit het oog te verliezen dat de bouwtechniek hierin leidend moet zijn. Dagelijks ontwikkel ik mijzelf binnen ABT op zowel bouwtechnisch, organisatorisch als integraal gebied en ik ben ervan overtuigd dat dit tot vele mooie uitdagende projecten zal leiden.

Tijdens mijn studie heb ik 1,5 jaar als werkstudent veel mogen leren binnen de gevelbouw. Direct na mijn studie aan de TU/e ben ik bij ABT begonnen. Het integrale karakter binnen ABT sprak mij meteen aan. Er is zoveel kennis aanwezig, en dát op loopafstand, geweldig toch!

Deel dit bericht