Sylvia Trausel_banner
Sylvia Trausel

ABT is een bureau, waar medewerkers ruimte krijgen om op zelfstandige wijze te werken en initiatieven te ontplooien. ABT is een bureau gericht op innovatie. Op HR-gebied heb ik net zoals mijn technische collega’s een vergelijkbare uitdaging gekregen, namelijk het ontwikkelen van een hedendaags personeelsbeleid en daarbij behorende instrumenten.

Mijn passie voor mijn vakgebied is gelegen in de dynamiek tussen de belangen van de organisatie en die van de medewerkers. Het voortdurend monitoren van deze behoeften en het vinden van een evenwichtige balans hierin. Dit betekent open staan voor veranderingen en durven ondernemen in nauwe samenwerking met de medewerkers en het management.

Om in te kunnen spelen op de behoefte van de organisatie en de medewerkers is het belangrijk om goed te kunnen luisteren naar de ander c.q. te beschikken over empathisch vermogen. Daarnaast is het belangrijk om ideeën te kunnen initiëren en vervolgens te implementeren in de organisatie. Dit vereist creativiteit en de vaardigheid om samen te kunnen werken met anderen, zowel binnen het bureau als met externe relaties.

Momenteel werk ik samen met HR specialist Miriam van den Toorn en één HR medewerker.

Kijk voor alle openstaande vacatures op de pagina Werken bij ABT. Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij staan je graag te woord.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden