Stephan Toonen_banner
Stephan Toonen

Bij ABT is er een goede combinatie van creativiteit en techniek. Daarnaast is er een enorme vrijheid om je te ontwikkelen. Om vanuit de basis techniek verder te groeien, vooruit te komen, stappen te maken en jezelf te ontwikkelen.

Ik verzorg met veel plezier, inzet en drive het coördineren en bewaken van de technische uitvoering van complexe multidisciplinaire projecten. Geweldig om met een team van “niets” “iets” te maken. We beginnen met een leeg vel papier en een onbebouwd terrein. Een tijd later staat er een toren van 100m, een trendy hotel, een tunnel in een binnenstad of een museum. Bedacht, geëngineerd en gemaakt door allerlei verschillende interessante en gepassioneerde mensen. Met een passie voor techniek kijk ik daarbij verder dan de eigen disciplines en werkzaamheden. Kijk over de grens en kom tot een beter advies!

Dit is ook juist waar de grote kracht en meerwaarde van ABT ligt: de samenwerking tussen verschillende disciplines en het in huis hebben van alle benodigde kennis. Over de grens kijken wordt daarmee vanzelfsprekend. In deze omgeving voel ik me als een vis in het water.

Belangrijke waarden voor mij: pro-activiteit, inlevingsvermogen, energie, transparant en vertrouwen. Dit alles met als doel het product voor de opdrachtgever tot een succes te maken. Mijn specialismen: complexe bouwprocessen zowel technisch als procesmatig, bouwen in het binnenstedelijke, hoogbouw, infrawerken en ondergronds bouwen.

Ik ben inmiddels al 20 jaar werkzaam bij ABT. Ik ben rechtstreeks na mijn opleiding HBO Constructie bij ABT gestart. Zo heb ik het complete spectrum trapsgewijs doorlopen: van tekenaar, constructeur, projectleider, projectingenieur naar lid van het managementteam constructies. Een uitstekende basis met veel technische bagage en persoonlijke ontwikkeling.
Sinds enkele jaren verzorg ik ook colleges in het onderwijs, om jonge mensen enthousiast te maken voor het vak.

Deel dit bericht