Stefan Droste_banner
Stefan Droste

Als Senior adviseur civiele techniek ben ik zowel verantwoordelijk voor civiel technische als constructieve advieswerkzaamheden. Dankzij frequent contact met diverse collega’s uit andere vakdisciplines, is onze advisering naar mijn mening écht compleet. Het geeft ons de mogelijkheid om projecten vanuit een integrale aanpak te benaderen. Daarnaast zijn we voor onze opdrachtgevers voortdurend op zoek naar innovatieve en kostenefficiënte oplossingen, nieuwe kansen en materiaaltoepassingen. Dat maakt ABT in mijn ogen echt uniek.

Sinds enkele jaren heeft ABT ook een vestiging in Düsseldorf: IBD Deutschland GmbH. Als integraal werkend bureau zien wij hier duidelijk kansen liggen. Hoewel onze locatie in Duitsland nog in de kinderschoenen staat, heeft het zeer veel potentie. Ook hier worden projecten namelijk uitgevoerd volgens de welbekende BIM systematiek. Tussen IBD en ABT verzorg ik met veel plezier de afstemming van de werkzaamheden voor onze mooie Duitse projecten.

Na de afronding van mijn studie Constructief Ontwerpen aan de TU Eindhoven in 1998, viel mijn keuze direct op ABT als eerste werkgever. In de periode 2004-2014 ben ik werkzaam geweest voor diverse andere adviesbureaus, maar inmiddels ben ik weer terug bij ABT. De mensen, verscheidenheid aan disciplines en vakkennis vormen samen ABT: een uniek ingenieursbureau. 

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden