Sinan Senel_banner
Sinan Senel
Als specialist in duurzame energietechnologieën geloof ik dat er in de gebouwde omgeving vandaag de dag veel te bereiken is op het gebied van een duurzame toekomst. Dit is een veelzijdige uitdaging die alleen op een holistische manier kan worden aangepakt. De integrale aanpak van ABT biedt de mogelijkheid om holistische oplossingen te realiseren met uitstekende experts binnen ambitieuze projecten. ABT geeft niet alleen vrijheid voor de totstandkoming van nieuwe ideeën, maar ook de ruimte om deze in projecten toe te passen.

Mijn ambitie is om hoogwaardige gebouwen en gebieden te creëren die de uitdagingen van het heden en de toekomst kunnen overwinnen door hun meest essentiële functie te waarborgen: gezonde en aangename ruimtes. Sinds mijn eerste project op dit gebied 10 jaar geleden, streef ik ernaar om hoogwaardige oplossingen te leveren die breed toepasbaar zijn op verschillende schaalniveaus voor een grotere impact.

Na het behalen van mijn masterdiploma aan de TU Eindhoven, heb ik bij ingenieursbureaus gewerkt in zowel technische functies zoals specialist in hernieuwbare energie, als commerciële functies zoals accountmanager. Sinds 2018 werk ik bij ABT als specialist in bouwfysica en installaties, waar ik momenteel energie- en comfortsystemen voor gebouwen en wijken ontwikkel.
Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden