Siamak Riahy banner
Siamak Riahy

Mijn carrière bij ABT ervaar ik als zeer prettig, omdat kennis bij ABT centraal staat en wordt gewaardeerd. Daarnaast ligt de nadruk bij ABT op integraal samenwerken met andere disciplines. Dat is uniek!

Ik houd me als Specialist Installaties bezig met inhoudelijke en ontwerpgerelateerde zaken vanuit de installatietechniek en bouwfysica, zoals toegepaste thermodynamica, warmteoverdracht, stromingsleer, regeltechniek, instrumentatie, apparatuurselectie en bestekken. Het streven naar een optimaal werkend systeemontwerp met optimale prijs-kwaliteitverhouding staat bovenaan mijn agenda. Verder zoek ik bij ieder project en iedere opdracht graag de juiste diepgang in relatie tot een vooraf gedefinieerd tijdskader. Mijn passie ligt bij het oplossingsgericht bedenken van nieuwe concepten om zo te komen tot antwoorden op complexe vraagstukken vanuit de bestaande bouw, nieuwbouw of industrie.

Sinds mijn afstuderen aan TU Delft in 2000, ben ik werkzaam op het gebied van de installatietechniek. Na mijn studie op het vlak van energievoorziening en daarna koudetechniek en klimaatregeling, heb ik 15 jaar ervaring opgedaan bij diverse adviesbureaus. In 2015 heb ik me aangesloten bij de adviesgroep bouwfysica en installatietechniek bij ABT.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden