Shayer Nijman banner
Shayer Nijman

Complexe problemen en innovatieve oplossingen zijn aspecten die ik graag tegenkom in mijn werk. Bij ABT komen er veel spectaculaire projecten langs die hierop aansluiten. Ook de samenwerking tussen de verschillende vakgebieden vind ik heel interessant en bijzonder leerzaam. Als integraal bureau is ABT expert in het combineren van de variërende expertises.

Voor mij is het uitzoeken van alle mogelijke varianten en oplossingen voor een probleem, één van de meest interessante dingen van mijn werk. Doordat elk project weer net iets anders is, is er weinig sprake van repetitie en kan ik iedere keer weer nieuwe dingen ontdekken en leren. Hoe groter de variëteit, hoe groter mijn enthousiasme. Vanwege de veelzijdigheid van mijn werk kan ik mezelf bezighouden met allerlei facetten van het ontwerpproces, van simpele berekeningen en parametrisch ontwerpen tot programmeren en hoogwaardig rekenen. De grote variëteit aan projecten (van scheurvorming in constructies en ontwerpen van windturbinefunderingen tot seismische woningversterking en trillende keldervloeren), zorgt ervoor dat ik op veel gebieden toegevoegde waarde kan leveren. Door het combineren van constructeurskennis en het hoogwaardige rekenen, kan ABT complexere, duurzamere, efficiëntere en veiligere constructies ontwerpen.

Sinds mijn afstuderen ben ik bij ABT werkzaam als constructeur op het gebied van onder meer gebouwen en vloeren. Daarnaast heb ik mij ook beziggehouden met hoogwaardig rekenen met DIANA als Eindige Elementen Specialist.

Deel dit bericht