Sandra Hombergen_banner
Sandra Hombergen

Ik ben bij ABT gaan werken omdat het, in mijn beleving, één van de top-ingenieursbureaus van Nederland is. Bij ABT heb ik de mogelijkheid gekregen om aan toonaangevende projecten te werken. Dit in combinatie met innovatie en de vooruitstrevende werkwijze, maakt dat ik mijn plek heb gevonden.

Met als specialisme constructies werk ik graag het constructieve ontwerp uit in een model. Dit doe ik met oog voor de andere disciplines, om een zo integraal mogelijk 3D-model te bouwen. Ik zet mij in voor kwalitatieve BIM, waar veel informatie in verwerkt zit, waar opdrachtgevers en andere partijen, zowel tijdens als na de bouw, profijt van hebben.

In mijn functie als BIM-specialist houd ik mij bezig met de ontwikkelingen van BIM. Ik organiseer de workflow om tot een goed integraal BIM-model te komen. Voor mij vormen open communicatie en vertrouwen de basis tot een goede samenwerking.

In 1999 ben ik begonnen als constructief tekenaar. Sinds 2011 werk ik bij ABT als BIM-specialist. Ik houd mij bezig met de ontwikkelingen voor BIM en de ontwikkeling voor 3D-modelleren voor de adviesgroep constructies

Deel dit bericht