Sander Ebbing_banner
Sander Ebbing

Als projectleider ‘transformatie en onderhoud’ ben ik veelal vanaf de initiatief fase tot en met de oplevering betrokken bij een project. Iets creëren vanuit niets, of juist iets een duurzaam bestaan geven, geeft mij voldoening in mijn werk. ABT biedt de mogelijkheid aan om met bijzondere projecten te werken. Het herbestemmen van monumenten en industrieel erfgoed heeft mij continu gefascineerd. Vandaar dat bestaande bouw door de jaren heen mijn specialisatie is geworden.  

Gedurende 15 jaar dat ik werkzaam ben bij ABT, heb ik ruime ervaring opgedaan met diverse projecten van de Rijksgebouwen Dienst. Als gevolg van dagelijks samenwerken met collega’s uit alle disciplines van het vakgebied, ben ik in staat geweest om expertise op te doen op het gebied van coördinatie, begeleiding en directievoering van projecten. 

Na mijn opleiding Bouwkunde, Management & Organisatie ben ik bij adviesbureau CBB (Centraal Bureau Bouwtoezicht) aan de slag gegaan. Vervolgens heb ik via de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) het diploma ‘Inspecteur Onroerend goed’ behaald. In 2000 ben ik begonnen bij ABT als inspecteur/projectleider bij de vakgroep ‘transformatie en onderhoud’. Inmiddels heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround bouwkundige met affiniteit voor installaties, constructies en bouwkosten.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden