Sander Dorleijn_banner2
Sander Dorleijn

ABT biedt mij de kans om aan bijzondere projecten te werken. Elk project is uniek en vraagt om een eigen unieke aanpak. Het samen bedenken en uitvoeren van een aanpak en het inspireren van het projectteam in het volgen van deze aanpak, is waar ik energie van krijg en waarin ik inmiddels ruime ervaring heb opgedaan. Het verbinden van mensen is hierin belangrijk. De afgelopen jaren heb ik deze rol in veel kleine en grote projecten mogen vervullen en daar ben ik trots op.

Daarnaast kijk ik graag vooruit. Ontwikkelingen in de markt en de samenleving verbinden met ons bureau… connecting the dots. Er valt elke dag wel iets nieuws te ontdekken in de wereld om ons heen. Het verbinden hiervan leidt tot nieuwe ideeën en kansen. Dit breng ik bij ABT in de praktijk. In mijn huidige rol stuur ik ABT in de business development en acquisitie. Voor klanten, partners en relaties sta ik als directeur altijd open voor unieke mogelijkheden.

Na mijn studie constructief ontwerpen aan de TU in Eindhoven en bedrijfskunde aan het Stan Ackermansinstituut kwam ik bij ABT terecht. Ik was op zoek was naar een organisatie die mij inspireerde en uitdaagde en waarin ik de kans kreeg mij te ontwikkelen.

In mijn huidige rol combineer ik business development met het werken aan integrale projecten. Voorbeelden hiervan zijn de transformatie van het RDM terrein in Rotterdam, de renovatie van de Cruiseterminal in Rotterdam, de nieuwbouw van de Rechtbank Amsterdam en recent de Nieuwe Terminal van Schiphol. Vanaf januari 2020 ben ik onderdeel van het directieteam. Met de andere directieleden André Speksnijder en Ilja Werkhoven bouwen we samen verder aan een stabiel en toekomstbestendig ABT.

Deel dit bericht