Sander Dorleijn_banner
Sander Dorleijn

ABT is een kennisintensieve, multidisciplinaire, technisch adviesorganisatie waarin integraal wordt samengewerkt. Om dat goed te doen zijn kennis, ervaring, vaardigheden en attitudes essentieel. Een grote menselijke component dus. Het gaat bij ABT dan ook om de personen en diens samenwerking, wat mogelijk is door de omvang van ABT. Omdat ik het integreren van kennis door motivatie erg waardeer, is ABT voor mij een geschikte werkgever.

Ik vind het interessant kennis te integreren en het begrijpelijk te maken voor de klant. Daarbij ligt mijn interesse in het doelgericht samenwerken aan projecten zodat de uitkomst aansluit op de verwachtingen van de klant. Dit kan alleen tot stand komen als elk teamlid dezelfde focus en inzet heeft. Daarvoor zorgen, dat is mijn passie!

Als ABT’er bied ik de klant vertrouwen, transparantie en antwoord op hun vragen. In die antwoorden neem ik de kwalitatief hoogwaardige advisering van ABT mee en zorg voor een passende aansluiting op de ambities.

Na een studie constructief ontwerpen en een studie bedrijfskunde ben ik bij ABT als ontwerpmanager / ontwerpleider aan de slag gegaan. Na een eerste focus op nieuwbouw projecten, ben ik vier jaar lang actief geweest in de bestaande voorraad. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor integrale projecten. Intern ben ik managementteamlid bouwkunde en lid van de stuurgroep integraal. Tot slot heb ik in externe netwerken diverse functies, zoals bestuurslid van het Nationaal Renovatie Platform

Deel dit bericht