Sander Dorleijn_banner
Sander Dorleijn
ABT biedt mij de  kans om aan bijzondere projecten te werken. Elk project is uniek en vraagt om een  eigen unieke aanpak. Het samen bedenken en uitvoeren van een aanpak en het inspireren van het projectteam in het volgen van deze aanpak is waar ik energie van krijg en waarin ik inmiddels ruime ervaring heb opgedaan. Het verbinden van mensen is hierin belangrijk. De afgelopen jaren heb ik deze rol in veel kleine en grote projecten mogen vervullen en daar ben ik trots op.
 
Daarnaast kijk ik graag vooruit. Ontwikkelingen in de markt en de samenleving verbinden met ons  bureau… connecting the dots. Er valt elke dag wel iets nieuws te ontdekken in de wereld om ons heen. Het verbinden hiervan leidt tot nieuwe ideeën en kansen. Dit breng ik bij ABT in de praktijk. In mijn huidige rol stuur ik ABT in de business development en acquisitie. Voor klanten, partners en relaties sta ik als directeur altijd open voor unieke mogelijkheden.
 
Na mijn studie constructief ontwerpen aan de TU in Eindhoven en bedrijfskunde aan het Stan Ackermansinstituut kwam ik bij ABT terecht omdat ik op zoek was naar een organisatie die mij inspireerde en uitdaagde en waarin ik de kans kreeg mij te ontwikkelen. In mijn huidige rol combineer ik business development met het werken aan integrale projecten. Voorbeelden hiervan zijn de transformatie van het RDM terrein in Rotterdam, de renovatie van de Cruiseterminal in Rotterdam, de nieuwbouw van de Rechtbank Amsterdam en recent de Nieuwe Terminal van Schiphol.

ABT is een kennisintensieve, multidisciplinaire, technisch adviesorganisatie waarin integraal wordt samengewerkt. Om dat goed te doen zijn kennis, ervaring, vaardigheden en attitudes essentieel. Een grote menselijke component dus. Het gaat bij ABT dan ook om de personen en diens samenwerking, wat mogelijk is door de omvang van ABT. Omdat ik het integreren van kennis door motivatie erg waardeer, is ABT voor mij een geschikte werkgever.

Ik vind het interessant kennis te integreren en het begrijpelijk te maken voor de klant. Daarbij ligt mijn interesse in het doelgericht samenwerken aan projecten zodat de uitkomst aansluit op de verwachtingen van de klant. Dit kan alleen tot stand komen als elk teamlid dezelfde focus en inzet heeft. Daarvoor zorgen, dat is mijn passie!

Als ABT’er bied ik de klant vertrouwen, transparantie en antwoord op hun vragen. In die antwoorden neem ik de kwalitatief hoogwaardige advisering van ABT mee en zorg voor een passende aansluiting op de ambities.

Na een studie constructief ontwerpen en een studie bedrijfskunde ben ik bij ABT als ontwerpmanager / ontwerpleider aan de slag gegaan. Na een eerste focus op nieuwbouw projecten, ben ik vier jaar lang actief geweest in de bestaande voorraad. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor integrale projecten. Intern ben ik managementteamlid bouwkunde en lid van de stuurgroep integraal. Tot slot heb ik in externe netwerken diverse functies, zoals bestuurslid van het Nationaal Renovatie Platform

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden