Tessa Ruseler - banner
Tessa Ruseler

De reden dat ik voor ABT ben gaan werken is dat ik een bedrijf zocht met internationale aspiraties – dat past bij mijn ambities. Bij ABT kan ik meewerken aan projecten met een multidisciplinair karakter en er is veel kennis beschikbaar. Daarbij ligt de focus op integraal ontwerpen en dat draagt naar mijn mening bij aan een beter gebouw met creatievere en innovatievere oplossingen.

Mijn passie is het realiseren van mooie gebouwen door het combineren van techniek en creativiteit. Ik krijg energie van het samen werken aan nieuwe constructies en oplossingen bedenken voor uitdagende ontwerpen. Daarbij draag ik graag mijn steentje bij aan een veilig en duurzaam gebouw.  

Mijn kracht zit in mijn specialistische kennis van constructies en de vaardigheid om met veel verschillende disciplines samen te werken – en ik zoek graag naar creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Ik ben zowel bouwkundig als civieltechnisch opgeleid. Streef je naar een duurzame oplossing, dan help ik graag met mijn kennis op het gebied van houtconstructies!    

Na mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft was ik op zoek naar meer diepgang in de techniek en ben ik geschakeld naar Civiele Techniek. Voor mijn master Civiele Techniek, met specialisatie Building Engineering, heb ik mijn afstudeerstage bij Knippers Helbig in Duitsland gedaan. Sinds februari 2018 ben ik in dienst als constructeur bij ABT. Daarnaast werk ik ook voor ons zusterbedrijf, Adviesbureau Lüning, als houtconstructeur.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden