Rudy de Smedt_banner
Rudy de Smedt

Innovatie in de bouw!? Sommigen fronsen hun wenkbrauwen. Voor mij is het juist de uitdaging om binnen de context van de bouw steeds op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden en het efficiënter maken van de bestaande werkwijzen. 

Het bouwproces zit iets anders in elkaar dan bijvoorbeeld mechanica of de auto-industrie. Dit maakt, in veel gevallen, dat innovatie opnieuw bedacht moet worden. Mijn rol bij ABT heeft niet alleen te maken met techniek, maar ook met het proces en vooral ook met de mens in een steeds veranderende en gedigitaliseerde werkomgeving.

ABT investeert in innovatie en werkt aan permanente verbetering om steeds het beste te leveren aan de opdrachtgever. Doordat ik mij specifiek richt op het uitzoeken en uitwerken van nieuwe oplossingen voor oude en nieuwe vraagstukken in de bouw, ben ik grotendeels vrij van projectdruk. 

Verschillende collega’s hebben dezelfde interesse in BIM als ik. Het is inspirerend om samen te werken met collega’s die elk hun eigen specialiteit en creativiteit hebben. 

Gedurende 15 jaar heb ik gewerkt aan de aanbiedende zijde van diverse software oplossingen, zowel als sales, product manager en consultant/projectbegeleider. Daarna heb ik 4 jaar als constructeur ontwerpverantwoordelijkheid gedragen. Bij ABT kan ik nu verschillende van de verworven skills gebruiken om nieuwe technologieën te implementeren in concrete projecten en voorop te lopen in de levering van kwaliteit en diensten aan u als klant.

 

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden