Rozemarijn van Esdonk_banner
Rozemarijn van Esdonk

Een gebouw moet naast comfortabel en gezond ook zeker veilig zijn. De eisen ten aanzien van brandveiligheid hebben grote gevolgen, onder meer voor de toe te passen materialen, de indeling in (sub)brandcompartimenten en de mogelijkheid tot vluchten. Door middel van gelijkwaardige oplossing is er veel meer mogelijk qua ontwerp van een (bestaand) gebouw.

Bij ABT wil ik daarom ook mijn steentje bijdragen op het gebied van brandveiligheid. Het teamverband - de samenwerking tussen de verschillende kennisgebieden - is voor mij doorslaggevend. Het brengt een aanzienlijke meerwaarde voor de klant.

In het verleden heb ik diverse projectleiders en adviseurs ondersteunt en ben als zodanig betrokken geweest bij diverse, uiteenlopende projecten waarin brandveiligheid een grote rol spelen. Door mijn opleiding en ervaring heb ik een specialisatie ontwikkeld op het gebied van wet- en regelgeving (Bouwbesluit), Fire Safety Engineering, gelijkwaardige oplossingen, brandveiligheidsinspecties en brandveiligheidsberekeningen.

Na mijn opleiding HBO Bouwkunde (Windesheim Zwolle) in 2006 heb ik me het eerste jaar in de breedte ontwikkeld op het gebied van Bouwfysica. De jaren daarna heb ik me steeds verder ontwikkeld bij diverse adviesbureaus op het gebied van brandveiligheid, mede door de PostHBO opleiding Fire Safety Engineering (in 2008) en de veelzijdigheid aan projecten waar ik aan mee mocht werken zoals woongebouwen, kantoren, gevangenissen, parkeergarages, ziekenhuizen, scholen, winkelcentra, multidisciplinaire gebouwen, etc. Sinds 2017 werk ik bij ABT als specialist brandveiligheid.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden