Rowan van Wely_banner
Rowan van Wely

Uitdagende architectuur maakbaar maken, dat is waarom ik bij ABT ben gaan werken.

Als senior projectleider ben ik een belangrijke schakel binnen projecten. Ik zie het als mijn taak om met alle projectbetrokkenen een goede relatie op te bouwen. Want een goede relatie maakt een goed project. Een belangrijke taak hierin is het coördineren van alle technische disciplines. En de integratie daarvan in de gebouwonderdelen in elke fase van een project.

In de ontwikkeling van de gevel komen veel disciplines samen: bouwtechniek, constructie, bouwfysica, installaties, brandveiligheid, uitvoering en kosten. Ik heb ervaring in verschillende disciplines en combineer deze kennis tijdens projecten. Ik richt me op het vertalen van de architectuur naar een technisch maakbaar gebouw, binnen de gestelde technische en esthetische uitgangspunten.

Door mijn kennis van de gebouwschil ben ik één van de specialisten van het team van de Building Envelope Engineering (BEE). Vanuit diverse disciplines zijn specialisten in het team opgenomen, die samen tot innovatieve oplossingen komen.

Voordat ik mijn carrière bij ABT begon, was ik bijna tien jaar werkzaam als projectleider bij een vooruitstrevend architectenbureau in Rotterdam. Ik werkte veel met ABT samen aan uitdagende projecten.

Deel dit bericht