Robin van der Hoeven_banner
Robin van der Hoeven

ABT is een bedrijf waarbij techniek en creativiteit hand in hand gaan. De diversiteit aan expertise binnen de organisatie biedt een breed scala aan kennis. Deze brede kennis wordt zoveel mogelijk gebundeld en ingezet bij alle projecten binnen ABT. Collegialiteit, passie, wetenschap en samensmelting van verschillende disciplines zijn voor mij de kernwoorden van ABT.

Mijn drijfveer binnen ABT is om een bijdrage te leveren aan de realisatie van tastbare, mooie, veilige, comfortabele en duurzame gebouwen waar ikzelf ook gebruik van zou kunnen maken. Door dit steeds in mijn achterhoofd te houden werk ik aan ieder project vol overgave en enthousiasme.

Als projectleider houdt ik mij bezig met inhoudelijk advies op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid, duurzaamheid en bouwakoestiek. Maar ook het coördineren van werkzaamheden, waarbij ik een goede balans probeer te vinden tussen het inzetten van interne en externe specialisten is hierbij belangrijk. Dit geldt zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie van woningen en utiliteitsprojecten.

Nadat ik de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft succesvol heb afgerond, ben ik in 2001 mijn carrière als adviseur begonnen. In deze functie adviseerde ik op het gebied van geluidwering van luchtvaartlawaai voor woningen. Nadat ik mijn kennis op het gebied van de overige bouwfysica aspecten heb uitgebreid, heb ik mij vervolgens verdiept in bouwakoestiek.

Daarnaast heb ik kennis opgedaan op het gebied van brandveiligheid en heb ik mij verder ontwikkeld tot een breed inzetbare projectleider. Vanaf 2013 zet ik mijn kennis in bij ABT en heb ik duurzaamheid aan mijn expertise toegevoegd.

Deel dit bericht