Robert Smit_banner
Robert Smits

De veelzijdigheid van werken, op zowel intern als extern gebied, is wat mij aanspreekt in mijn functie 'specialist transformatie en onderhoud' bij ABT. Ik vind het steeds weer een uitdaging om bouwkundige schades te ontrafelen en om de kern van de problematiek helder en beknopt te rapporteren. Het is mijn taak om de opdrachtgever te ontzorgen door efficiënte hersteloplossingen aan te dragen en om desgewenst toe te zien op een correcte uitvoering van het herstel. 

Mijn passie bij ABT is techniek in de meest brede zin. Naast mijn specialisme schadeonderzoek binnen het bouwkundige spectrum, ben ik ook specialist op het gebied van geveltechniek en glastoepassingen. Deze specialisatie op het gebied van façades en glas geeft een extra dimensie aan mijn werk, waar ik nog steeds veel genoegen aan beleef. 

Na mijn opleiding Bouwkunde en Weg- en Waterbouw aan de MTS, heb ik voor diverse bureaus zoals Köhler en Panetal gewerkt. In 2002 ben ik als specialist glas façades en bouwkundige schade gestart bij ABT. 

 

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden