Rob van Karnenbeek_Banner
Rob van Karnenbeek

Met trots kan ik zeggen dat ik bij ABT werk. Een adviesbureau dat staat voor een stevig, betrouwbaar en innoverend fundament, met bouwspecialisten die alle bouwdisciplines vertegenwoordigen. Dit wordt enorm versterkt doordat we werken in een teamverband waarin we elkaar activeren, inspireren en stimuleren met als doel een zo hoog mogelijke kwaliteit te realiseren voor de opdrachtgever en de gebruiker. Bouwen doe je samen! Ieder vanuit zijn eigen rol, waarbij een open en eerlijke houding met respect voor mensen bij mij centraal staat. Uitgangspunt hierbij is ‘hard’ op de feiten en ‘zacht’ op de relatie.

Het realiseren van projecten, het werken met een team van specialisten om een project  tot stand te brengen, zijn mijn belangrijkste uitdagingen. Geen enkel gebouw en geen enkel (bouw)team is hetzelfde, dat maakt dit beroep interessant voor mij. Elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging waar ik als bouwmanager de verantwoording neem om een goede, vlotte voortgang in het bouwproces te waarborgen.

Na mijn studie HTS en HTI ben ik werkzaam geraakt in de bouwwereld. Ik heb bij mijn eerste werkgevers een brede ervaring opgedaan met bestekschrijven en kostenmanagement. In 1992 ben ik gestart bij ABT en in eerste instantie mijn voelsprieten uitgezet binnen het kostenmanagement. Later ben ik doorgegroeid naar het projectmanagement en vervolgens de directievoering bij grote projecten.

Deel dit bericht