Raymond Verkade_banner
Raymond Verkade

Wat mij aanspreekt binnen ABT is de uiteenlopende vakkennis binnen het bureau. Door een grote variatie aan projecten werk ik aan bijzondere projecten van toonaangevende architecten. Dit zorgt steeds weer voor uitdagende werkzaamheden.

Samen met andere partijen een gebouw creëren, iets bedenken wat er nu nog niet is, dat daagt me uit. Keuzes maken welke bepalend zijn voor het uiterlijk en gebruik van een gebouw, details kennen die de gebruikers niet op zullen merken.

Ik zet graag een stap extra voor een goede dienstverlening en vind het belangrijk daarin betrouwbaar en flexibel te zijn. Ook het integraal werken, rekening houden met andere disciplines, vind ik erg belangrijk.

Na het mbo en hbo Bouwkunde in 2002 afgerond te hebben, heb ik op een Haags architectenbureau geleerd hoe een ontwerp uitgewerkt moet worden tot bouwtekeningen. In 2009 ben ik begonnen bij ABT, waar ik aan diverse grote utilitaire werken heb gewerkt als 3D modelleur en coördinerend bouwkundige. Sinds 2009 ben ik betrokken bij het bouwkundig modelleren in Revit, waarbij we steeds een stap verder gaan in het komen tot een BIM model. Het beheersen van de data invoer, het voorkomen van ontwerpfouten en zorgen dat uitvoerende partijen met een BIM model verder kunnen werken is een constante ontwikkeling en uitdaging.

Deel dit bericht