Pieter van het Hoofd_banner
Pieter van het Hoofd

Na het afronden van de MTS Bouwkunde heb ik besloten om HBO Vastgoed en makelaardij te gaan volgen. Na enige tijd in de makelaardij werkzaam te zijn geweest kwam ik erachter dat mijn voorkeur toch meer uitgaat naar de techniek.

In 2008 ben ik bij ABT begonnen en heb ik de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot allround bouwkundige met affiniteit voor bestaande gebouwen en dan met name onderhoud en onderhoudskosten.

Mijn passie en interesses liggen bij alles wat met bestaande gebouwen te maken heeft. Van het schrijven van een onderhoudsadvies voor een monumentale villa in hartje Amsterdam tot de uitvoering van een brandscan voor een groot industriecomplex. De diversiteit in mijn werkzaamheden maken dat ik nog altijd uitgedaagd wordt bij ABT.

Door mijn flexibele en leergierige instelling en uitgebreide kennis van bestaande gebouwen kom ik voor ieder vraagstuk tot een passende oplossing. 

Ik ben mijn loopbaan begonnen met de opleiding MTS Bouwkunde. Vervolgens heb ik in 2007 de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij (BBA) afgerond. In 2008 ben ik mij meer op het technische vakgebied gaan richten en ben ik begonnen als inspecteur bij ABT. In de loop van de jaren heb ik mij verder ontwikkeld tot mijn huidige functie als bouwkundige. 

 

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden