Paressa2019_Banner_basic
Paressa Loussos

Bij ABT werk ik mee aan diverse uitdagende projecten waarbij een integrale aanpak en het spanningsveld tussen de verschillende disciplines een grote rol speelt. Hierbij ligt mijn kracht in bouwfysische en akoestische berekeningen en adviezen. Dit omvat onder andere daglichtberekeningen, thermische berekeningen en berekeningen voor het energiegebruik van een gebouw. 

Daarnaast ben ik ook BREEAM In-Use Expert bij ABT. Tijdens een BREAAM In-Use traject kan de duurzaamheidsprestatie van een bestaand gebouw worden bepaald. Tevens werk ik graag mee aan onderzoeksprojecten en schrijf ik regelmatig artikelen met betrekking tot mijn vakgebied. Publicaties waar ik met trots aan heb meegewerkt zijn ‘Duurzame scholen’ en ‘Optimalisatie gevelrenovatie’. 

Na mijn opleiding Bouwtechnologie aan de Technische Universiteit in Delft ben ik gestart bij ABT als bouwfysicus. Tijdens mijn studie ben ik mij gaan interesseren in comfort, renovatie, energiegebruik en duurzame materialen. Mijn passie voor bouwfysica kan ik bij ABT goed in de praktijk brengen.  

Deel dit bericht