Banner_onno_janse
Onno Janse

Het bouwen of renoveren van objecten en gebouwen, is een vakgebied waar veel kennis bij elkaar komt. De verschillende eisen en verwachtingen in het proces, lopen eerst uiteen en moeten uiteindelijk samensmelten tot één resultaat. ABT verzorgt zowel de vernieuwende kant van dit proces als de integrerende kant. Dit maakt het werken bij ABT nieuw en boeiend.

Ik lever in het proces graag een inhoudelijke bijdrage aan complexe vraagstukken en projecten. Als ervaren projectleider kan ik goed onderscheid maken tussen korte en lange termijn belangen. Daarbij ga ik voor een solide balans van de samenwerking tussen betrokken partijen teneinde een goed eindproduct te verkrijgen. Ik zoek de win-win situaties, wetende dat die bereikt worden als alle belangen zijn behartigd. Ik schuw het niet om over mijn eigen vakgebied heen te kijken. De begeleiding van projecten beheers ik van A tot Z, waarbij Z niet ophoudt bij een oplevering.

ABT herbergt alle ontwerpdisciplines die een bouwwerk nodig heeft. De inzet daarvan kan verschillen per project. In de vele vormen van inzet, kan ik mijn kwaliteiten kwijt. Die bestaan uit: analytisch en conceptueel denkvermogen, creativiteit, betrokkenheid, integriteit, effectiviteit bij inzet van kennis en klantgerichtheid. Binnen mijn eigen vakgebied treed ik op als deskundige en/of als projectleider. Dit vakgebied behelst de gebouwinstallaties met als specialisatie werktuigbouw. Daarbij werk ik met verschillende contractvormen. Ik behoud het overzicht over de optimalisatie van de investeringen en het gebruiksgemak. Ook treed ik op als deskundige bij contra-expertises.

Na mijn studie Bouwfysica in Eindhoven, met specialisatie klimaatinstallaties, ben ik bij een groot installatiebedrijf in Amsterdam gaan werken als junior projectleider. Vervolgens heb ik bij de hoofdvestiging in Amersfoort de rol van techniekcoördinator vervuld, bij een bedrijfsonderdeel voor Airconditioning Special Systems. In 1996 ben ik bij ABT begonnen omdat daar een adviesgroep ‘installaties’ werd opgezet. Eerst als projectleider werktuigbouwkundige installaties, later als projectleider voor alle gebouwinstallaties waarbij ik ook middenkaderfuncties heb vervuld.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden