Niels Punt_banner
Niels Punt

In mijn ogen is de meerwaarde van ABT het ontzorgen van de klant door het leveren van hoogwaardige oplossingen. Die klantvraag wordt dagelijks met veel passie beantwoord.

Mijn specialistische rol binnen ABT is die van betontechnologisch adviseur. Ik geef een inhoudelijke beoordeling van betonmengsels en optimaliseer deze voor allerlei toepassingen. Denk hierbij aan onderwaterbeton, UHSB, hybride beton en krimparm beton. Dit maakt mij het aanspreekpunt op gebied van betontechnologie binnen ABT. Verder ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van voegloze bedrijfsvloeren met hoge mate van functionaliteit. In allerlei soorten, maten en toepassingen.

Bij deze werkzaamheden vind ik het belangrijk het antwoord te vinden op de werkelijke vraag van de klant. En in de klantrelatie de klant te ontzorgen. Hierbij zijn het snel kunnen schakelen tussen disciplines en goede communicatie in mijn ogen essentieel.

Bedrijfsvloeren ontwerpen lijkt vrij eenvoudig, namelijk het maken van een rekensommetje. Na alle jaren binnen ABT realiseer ik me steeds weer dat er heel veel kennis en ervaring ingebracht moet worden om de vloeren tot een functioneel goede oplossing te brengen. Ervaring uit betontechnologie, schade-expertise, berekeningen en de uitvoering zijn hier van grote meerwaarde.

Deel dit bericht