Niek Kunnen_banner
Niek Kunnen

Nadat ik een aantal mooie projecten mét ABT had gedaan, kwam de kans om mijn vak bij ABT uit te oefenen. De mogelijkheid om actief buiten mijn eigen discipline te kijken en mee te denken, was meer dan voldoende om op deze uitnodiging in te gaan. En dan krijg je ook de ruimte om in nieuwe projecten te laten zien wat je kunt.

Mijn passie is het analyseren van een vraag en daar een of meerdere oplossingen bij te bedenken, zodat je daadwerkelijk ontwerpen kunt voorleggen aan een klant of een team. Losgaan met een stift of puzzelen met een rekensheet. Als het nieuwe inzichten mogelijk maakt dan is dat het leukste wat je kunt doen.

Een vraag krijgt een antwoord, op tijd en met onderbouwing. Een klant wil dat je zelf gelooft in dat wat je doet. Dus als we een voorstel doen, een ontwerp maken, dan zijn we er ook zelf overtuigd van dat het goed is. Anders geven we een alternatief dat naar onze mening beter is. Een klant mag die kritische houding van ABT verwachten.

Ik ben sinds 1986 werkzaam in de installatie (advies)wereld bij diverse bedrijven. Vanaf 2000 ben ik werkzaam bij ABT als senior adviseur. Mijn focus ligt op integratie van bouwfysica & installaties met andere disciplines.

Deel dit bericht