Nico Wevers_banner
Nico Wevers

Integraal ontwerpen is mijn passie, teamwerk is hierbij de benodigde basis. Ik zie het als een uitdaging om als ontwerpleider in een integraal projectteam, vanuit verschillende kennisgebieden, te zoeken naar optimale ontwerpoplossingen. ABT heeft alle kennis in huis om het volledige technische ontwerp te verzorgen. Door al deze kennis op een slimme wijze te bundelen kunnen wij ambitieuze doelen voor onze opdrachtgever waarmaken.

Als ontwerpleider heb ik ervaring met het integraal ontwerpen van diverse projecten: van klein tot groot, zowel complexe als doorsnee projecten. In mijn functie werk ik voornamelijk aan complexe utiliteitsbouwprojecten. Daarnaast heb ik ook ervaring met renovatieprojecten en woningbouw.  

BIM (Building Information Model) is een middel wat een optimale samenwerking tijdens een ontwerpproces faciliteert binnen ABT. Een BIM-omgeving is de centrale informatiebron van een project, waarin je alle project gerelateerde informatie kunt opslaan. Ik zie het als een uitdaging om deze informatiebron maximaal te benutten zowel in de ontwerpfase voor ontwerpoptimalisatie, tijdens de bouwfase voor de opzichter en de aannemer, als in de gebruiksfase voor efficiënt gebouwbeheer. 

Ik ben zowel op het gebied van bouwtechniek als architectuur afgestudeerd aan de TU in Delft. Na mijn studie heb ik bij enkele architectenbureaus gewerkt. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij ABT. 

Deel dit bericht