Mynko van der Graaf_banner
Mynko van der Graaf

Ik wil graag aan complexe projecten werken. De aanwezigheid van de verschillende disciplines binnen ABT sprak mij aan en kan ik mijn kennis en kunde verdiepen en verbreden. Daarnaast is de open sfeer en collegialiteit binnen ABT een groot pluspunt. Mensen helpen elkaar en maken elkaar beter.

Als contractspecialist zie ik veel projecten voorbij komen. Het is een uitdaging om in relatief korte tijd een project eigen maken en samen met de opdrachtgever de goede balans te vinden tussen zekerheid en risico. Ik kan er mede voor zorgen dat een project beter loopt door een goed contract op te stellen. Wanneer dit lukt geeft dit veel voldoening.
Ook het samenwerken en meedenken in nieuwe ontwikkelingen als BIM en producten als constructief glas spreken mij erg aan.

De snel veranderende markt vraagt om nieuwe contractvormen en andere inzichten. Steeds vaker is de traditionele oplossing niet de beste oplossing voor het specifieke project. Ik kijk graag over mijn eigen grenzen heen om te zoeken naar de beste oplossing.
Ik help de opdrachtgever om zijn wensen en vragen om te zetten in een helder contract. Daarnaast denk ik mee bij vraagstukken en draag alternatieven aan.

In 2009 ben ik begonnen als STABU bestekschrijver, daar is in 2012 het schrijven van RAW bestekken bijgekomen. Sinds 2013 geef ik richting aan de vakgroep contracten vanuit het MT bouwmanagement en werk ik actief aan nieuwe contractvormen als UAV-GC.

Deel dit bericht