Banner_basic Mustafa Nazari
Mustafa Nazari

Ik heb voor ABT gekozen, omdat ABT aan grote gave projecten werkt, waar ik erg enthousiast van word. Tijdens het solliciteren, kreeg ik de indruk dat ik me bij ABT goed kan ontwikkelen en dat ABT mij daarin graag ondersteunt. Dat is voor mij erg belangrijk!

Mijn passie is om aan uitdagende projecten te werken. Ik word graag uitgedaagd om ingewikkelde vraagstukken op te kunnen lossen. De liefde voor bouwfysica heb ik binnen ABT ontwikkeld. Daarnaast heb ik altijd affiniteit gehad met duurzame materialen.

Mijn toegevoegde waarde binnen ABT is mijn enorm analytische vermogen en mijn streven om hier steeds iets mee te doen. Ik ben oplossingsgericht en ben op zoek naar antwoorden en oplossingen. Ik laat niet los voordat er een oplossing gevonden is. Daarom wil ik me graag verder ontwikkelen in duurzame en comfortvraagstukken.

Na mijn opleiding aan de TU Delft Bouwkunde ben ik gestart bij bestaande gebouwen en vervolgens ben ik als bouwkundige aan de slag gegaan. Tijdens mijn studie ben ik me gaan interesseren voor duurzame materialen. Door mijn passie voor duurzame materialen heb ik biologische afbreekbaar zand ontwikkeld als materiaal. Binnen ABT kan ik mijn passie goed toe passen in de praktijk.

Deel dit bericht
Projecten
Publicaties Geen publicaties gevonden