Miriam van den Toorn_banner
Miriam van den Toorn

Bij ABT werken professionals met passie voor hun vak. Continue ontwikkeling van mens en organisatie is een belangrijk speerpunt. Dit komt ook tot uiting in het personeelsbeleid en de personeelsinstrumenten. Hierdoor zijn de werkzaamheden en uitdagingen binnen HR divers en afwisselend. 

Het is mijn passie om door een optimale inzet van het menselijke kapitaal een bijdrage te leveren aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. De diversiteit aan vraagstukken, van individuele medewerker tot op organisatieniveau, houdt het werken als HR specialist interessant.

Als deskundige op het HR-vakgebied fungeer ik als sparringspartner voor individuele medewerkers en management van ABT. Ik voel me betrokken bij de mensen en de organisatie als geheel. Met de nodige flexibiliteit pak ik de diversiteit aan taken op om het optimaal functioneren van mens en organisatie mogelijk te maken. 

Kijk voor alle openstaande vacatures op de pagina Werken bij ABT. Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij staan je graag te woord. 

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden