Miriam Molenwijk_banner
Miriam Molenwijk

ABT biedt voor mij de mooiste projecten op het gebied van de utiliteitsbouw. Altijd technisch uitdagend en bovendien ligt het kantoor van ABT op één van de mooiste plekjes van Nederland. De uitdaging voor mij is om projecten zo efficiënt mogelijk uit te werken, voor zowel de opdrachtgever als voor ABT. Daarbij is een enthousiast en flexibel team van belang. 

Bij alle projecten waar ik een bijdrage aan lever vind ik het belangrijk dat een project zorgvuldig en efficiënt uitgewerkt wordt. Ik vind het belangrijk dat gevolgde wegen altijd duidelijk te herleiden zijn. Niet alleen het eindresultaat telt, maar ook de weg er naartoe is hierbij belangrijk. Daarbij uitgaande van “eerst denken, dan doen”.

Na mijn opleiding Civiele Techniek aan de TU Delft, waarbij ik mijn sterkte voorkeur voor de utiliteitsbouw heb ontwikkeld, ben ik mijn loopbaan gestart als constructeur bij een ingenieursbureau. Daar ben ik in 6,5 jaar tijd gegroeid van constructeur naar projectleider en vervolgens als constructief ontwerper werkzaam geweest. 

In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar ABT waar ik gestart ben als projectleider met als grootste project de luchthaven terminal op St- Maarten.  Na een aantal jaren ben ik minder gaan werken waardoor een functie als constructeur beter in te passen is.

In deze functie kan ik mijn vele jaren ervaring als constructeur, maar vooral ook als projectleider gebruiken in de ondersteuning van collega-projectleiders en constructeurs.

Aangezien ik inmiddels flink wat ervaring heb opgedaan en omgang met mensen erg leuk en belangrijk vind, wordt ik steeds meer gevraagd om jonge, nieuwe medewerkers te begeleiden en te coachen. 

Deel dit bericht