Banner_Michiel2019
Michiel Wentges

ABT is een projectorganisatie. Zo zijn wij als bedrijf ook ingericht. Dat betekent dat er voor ieder project veel dwarsverbanden ontstaan en kennis samengevoegd wordt om het beste team samen te stellen. Ik vind het mooie aan projectmatig werken dat  je als team een gezamenlijk doel nastreeft en iedereen verantwoordelijkheid draagt dit doel te bereiken.  

Mijn ambitie is om met ABT als één groot team optimaal te presteren. Met mijn ervaring aan verschillende kanten van de vastgoedtafel, (aannemerij, ontwikkelaar, adviseur) en mijn ervaring op zowel project- als directieniveau kan ik hier een goede bijdrage aan leveren. Daarbij zijn voor mij transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid belangrijke persoonlijke kernwaarden.

Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft ben ik mijn gehele werkzame leven in de bouw en vastgoed actief geweest, zowel in binnen- als buitenland. De start was bij de HBM utiliteitsbouw (nu BAM) en Interbeton. Daarna was ik onder meer directeur bij Multi Vastgoed en van Hoogevest Bouw. In 2009 heb ik, met twee partners, adviesbureau BOB Advies (advisering in Zorgvastgoed) overgenomen. Dit bureau is in 2015 overgenomen door bbn adviseurs, een zusterorganisatie van ABT in Oosterhoff Group.

Als Partner in Oosterhoff Group geef ik samen met Rudi Roijakkers sturing aan ABT: een kennisintensief en specialistisch ingenieursbureau in de bouwtechniek. Samen met hen bouw ik aan een stabiel en toekomstbestendig ABT.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden