Michel Haverkamp banner
Michel Haverkamp

Na het afronden van mijn studie belandde ik al snel in ons familiebedrijf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het monoliet afwerken van betonvloeren. De passie voor betonvloeren is hierdoor ontstaan. Na 15 jaar in de uitvoering te hebben gewerkt, was het tijd voor een verandering waarbij ik gebruik kon maken van mijn opgedane kennis bij de betonvereniging. Ik kende ABT al geruime tijd toen bleek dat er een functie openstond die mij op het lijf geschreven was.

Ik heb voor ABT gekozen vanwege haar unieke vloerenafdeling van Civiele Techniek, met veel kennis op het gebied van betonvloeren. Er is een goede koppeling tussen theorie en praktijk en ik heb de mogelijkheid om mijn kennis te vergroten. Door mijn praktijkervaring in combinatie met mijn theoretische kennis ben ik in staat om op de bouwplaats uit te leggen waarom de constructeur dit zo ontworpen heeft. Daarbij kan ik helpen met het vinden van passende uitvoeringsmethoden en het achterhalen van de oorzaak van schades.

In de 15 jaar waarin ik werkzaam was in de uitvoering heb ik het gehele opleidingstraject doorlopen van de betonvereniging op het gebied van betontechnologie. Daarna ben ik bij ABT in dienst getreden als Kwaliteitsinspecteur bij de vloerenafdeling van Civiele Techniek. In deze functie krijg ik ook te maken met schades aan betonvloeren en wanden.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden