Michaël Menting_banner
Michaël Menting

Met techniek en innovatie als belangrijke speerpunten spreekt ABT als adviesbureau mij erg aan. Mijn passie voor het vak komt voort uit het willen werken aan de wereld, iets moois na te willen laten. Ik wil proberen de techniek verder te brengen. Zodat we in de toekomst sneller, beter en meer mooie dingen kunnen bouwen.

Met snelle advisering, met name in de laatste fase van een bouwproces, lever ik mijn toegevoegde waarde. Daarnaast ben ik innovator in de toepassingen van vezel- en hybride gewapende beton en in ZHSB (Zeer Hoge Sterkte Beton) en UHSB (Ultra Hoge Sterkte Beton). Door innovaties toe te passen worden er veel kosten en bouwtijd bespaard. Bijvoorbeeld bij onderdelen zoals kelderconstructies, bulkloodsen en tpg-vloeren kunnen vaak veel kosten worden bespaard.

Ik werk sinds 2008 bij ABT. Voorheen heb ik gewerkt bij een aannemer. Het eerste jaar bij ABT heb ik gewerkt als tekenaar, kwaliteitsinspecteur en constructeur. Na het eerste jaar ben ik zelfstandig projecten gaan uitvoeren als projectleider. Mijn huidige werkzaamheden zijn met name het aanwinnen van nieuwe projecten.

Deel dit bericht