Martin Bijsterbosch_banner
Martin Bijsterbosch

De uitdagende projecten waar ABT aan werkt intrigeerden mij meteen toen ik via een detacheringsbureau bij ABT terecht kwam. Deze projecten vragen namelijk om maatwerk en om oplossingen buiten de standaard, waardoor je als medewerker voortdurend geprikkeld wordt.

Mijn interesse ligt bij het integreren van bouwtechniek en ICT. Hoe ga je om met de informatie uit BIM, hoe koppel je informatiedragers onderling, wat kun je met de digitale informatie dragers wat je niet met papieren versies kan en wat zijn de mogelijkheden met Virtual Reality /Augmented Reality? Deze vragen bieden uitdagingen en vooral nieuwe mogelijkheden.

Naast bouwkundige planuitwerking breng ik ook kennis van BIM en aanverwante zaken aan tafel. Op het raakvlak van bouwkunde en ICT is namelijk niet alleen bouwkundige kennis nodig, maar ook kennis van databases, software en programmeertalen. Door bundeling van deze kennis is het mogelijk om vragen op te lossen, nieuwe manieren van werken te ontwikkelen en om meer flexibiliteit tot later in het proces te behouden.

Nadat ik mijn HTS bouwkunde studie in 2006 heb afgerond ben ik in eerste instantie via een detacheringsbureau bij ABT terecht gekomen. Ik ben begonnen als tekenaar en doorgegroeid naar bouwkundige. Hierbij richt ik mij met name op de technische invulling van bouwkundige planuitwerkingen en BIM gerelateerde ontwikkelingen.

Deel dit bericht