Martijn van der Velden_banner
Martijn van der Velden

Of het nu om gaat om het samenwerken met collega’s of externe bouwpartners, de teamgeest van ABT spreekt mij erg aan. ABT biedt mij de mogelijkheid om me continu persoonlijk te ontwikkelen door mij te laten werken aan, en samenwerken binnen, uitdagende complexe projecten.

Het realiseren en begeleiden van een bouwproject wordt niet alleen complexer, maar ook leuker! Innoverende technieken, nieuwe contractvormen, BIM in het ontwerp en uitvoering zijn hierin geen onbekende. De klant help ik graag door het bouwproces op de juiste wijze te begeleiden.

Door middel van een goed ontwikkelde probleemoriëntatie en het proactief sturen op het beheersen van risico’s, ben ik goed in staat om de juiste koppeling tussen techniek en proces te maken. Het laten samenwerken van alle partijen met begrip voor elkaars zakelijke, maar vooral menselijke belangen, is hierin mijn ultieme doel.

Sinds 2009 ben ik in dienst bij ABT. Ik ben gestart in de functie van hoofdopzichter en ben inmiddels doorgegroeid naar een gedreven directievoerder. Voordat ik bij ABT in dienst kwam heb ik diverse uitvoering gerelateerde functies gehad waarbij ik een gedegen uitvoeringskennis heb opgedaan. 

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden