Margriet Krüse_banner
Margriet Krüse

ABT is vanwege haar multidisciplinaire projecten, inspirerende collega's en ondernemerschap een bedrijf met een prettige werksfeer. Dit is de reden waarom ik na 10 jaar weer terug ben bij ABT; een inspirerend bedrijf met enthousiaste mensen.

Mijn energie en inspiratie haal ik uit het werken met collega's en klanten in multidisciplinaire teams. Hierdoor kunnen de teams hun kennis combineren. Zo vinden we de beste oplossingen voor de vragen van onze klanten.

Daarnaast is het coördineren, structureren en motiveren van projectteams mijn passie. Dit combineer ik met een speciale interesse in communicatie en presentatie, en een grote nieuwsgierigheid voor verschillende onderwerpen.

Ik heb een breed scala aan ervaring in het beheer van projecten, variërend van infrastructuur, gebouwen en dienstverlening. Op dit moment ben ik actief betrokken bij projecten in de provincie Groningen die te maken hebben met aardbevingsbelastingen. Hierbij gaat het om het beoordelen en aardbevingsbestendig maken van bestaande bouwwerken dan wel het ontwerpen van nieuwe gebouwen die aardbevingsbelasting kunnen opnemen.  

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden