Marcel Leeggangers_banner
Marcel Leeggangers

ABT is een breed georiënteerd adviesbureau, waarbij gewerkt wordt aan vele indrukwekkende en spraakmakende projecten. Door de aanwezigheid van de grote hoeveelheid kennis binnen het bureau kunnen we samen met het juiste projectteam zo goed inspelen op de vraag van de klant. Ik vind het erg interessant om hieraan mijn bijdrage te leveren in het constructief ontwerpen.

Wat mij trekt in het constructief ontwerpen is het ontwerpen van een mooi, functioneel en goed uit te voeren draagconstructie. Waarbij ik het een uitdaging vind om zoveel mogelijk de krachtswerking tot uiting te laten komen in het ontwerp, door een zichtbare draagconstructie. En juist in de infrastructuur is de draagconstructie zelf het zichtbare hoofdonderdeel van het project. Daarbij zijn nieuwe ontwikkelingen, duurzaamheid en de juiste materiaalkeuzes van belang.

Ik vind het belangrijk bij het ontwerpen van de bouwconstructie de vraag en het belang van de klant centraal te stellen. Een goede en betrouwbare relatie met de klant is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Daarbij is het voor mij een uitdaging om de schakel te zijn tussen extern en intern. En door een goede samenwerking tussen beide partijen tot de beste uitwerking van het project te komen.
Met mijn flexibele instelling kan ik goed inspelen op onverwachte situaties en streef ik ernaar om ook dan tot de beste oplossing te komen.

Ik heb een uitgebreide schoolopleiding van de LTS, MTS, HTS en tenslotte de TU Eindhoven, waardoor ik op verschillende gebieden kennis heb kunnen maken met de bouwwereld. Het constructief ontwerpen is mijn grote passie. Ik heb eerst 9 jaar als constructeur en projectleider gewerkt aan U-bouw projecten. Momenteel werk ik al 5 jaar met veel plezier als ontwerpleider aan infrastructurele projecten. Ik heb aan een grote diversiteit van projecten mogen werken en zo veel ervaring kunnen opdoen in het uitwerken van vele verschillende constructievormen.

Deel dit bericht