Maarten Huisman_banner
Maarten Huisman

Vanuit mijn interesse in de techniek en processen heb ik bij ABT de kans gekregen om als integrale bouwmanager een centrale rol in diverse grote bouwprocessen te vervullen. Daarmee kon ik mijn ambitie verwezenlijken om te werken bij een bureau dat behoort tot de top van de markt in zowel techniek als in proces.

Mijn passie is het coördineren, toetsen en aansturen van gecompliceerde werkprocessen van voorlopig ontwerp tot en met nazorg. De klant moet centraal staan. Aangezien je als bouwmanager de opdrachtgever vertegenwoordigt is het belangrijk je te verdiepen in de beweegredenen van de klant. Mijn motto is dan ook: Denk niet alleen áán de klant, maar vooral áls de klant.

Vanuit mijn rol als bouwmanager vind ik het belangrijk dat we gedurende alle fasen van een project op zoek zijn naar een goede samenwerking tussen partijen. Ik vind het belangrijk dat ik dit vorm geef, verbanden weet te leggen en zo mensen kan blijven verbinden. Bouwen doe je samen, ieder vanuit zijn eigen rol. Waarbij, voor mij, mijn open en eerlijke houding met respect voor mensen centraal staat.

Na mijn studie ben ik mijn loopbaan gestart in verschillende functies, onder andere als constructeur en bureaumanager. In 2007 ben ik bij ABT begonnen als bouwmanager en directievoerder. Sindsdien ben ik gegroeid tot senior en vanaf 2012 tevens MT-lid van de adviesgroep bouwmanagement.

Deel dit bericht