Louis Wakkerman_banner
Louis Wakkerman

Binnen ABT heb je de vrijheid om je eigen werk in te richten en jezelf te ontwikkelen. Zowel op de zachte aspecten als de harde techniek. Vind je een bepaalde techniek interessant, dan krijg je ook de mogelijkheid dit verder te ontwikkelen.

Mijn passie ligt bij de installatietechniek. Installatietechniek draagt veel bij om te komen tot een gebouw waar je prettig in kunt werken. Mijn uitdaging daarin is het zoeken en uitwerken van oplossingen om een prettige leefomgeving in een gebouw te realiseren, waarbij ook betrouwbaarheid van de installatie in samenwerking met de vormgeving een belangrijke en uitdagende rol speelt.

Ik krijg er energie van om samen met gebruikers van het gebouw tot een ideale oplossing voor de installaties en het gebruik ervan te komen, dat voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker.

Ik ben mijn loopbaan gestart bij de KEMA in Arnhem. Daar heb ik voornamelijk  onderzoek gedaan naar onderhoudssystematiek voor hoogspanningsinstallaties. Na de KEMA heb ik een tijdelijke opdracht gedaan waarna ik sinds 1996 bij ABT werkzaam ben.

Deel dit bericht