Lisette Rueb_banner
Lisette Rueb

Heerlijk om samen te werken met zoveel mensen die een passie hebben voor hun vak, voor de techniek. Die vooruit willen, out-of-the-box denken en continu willen innoveren. Dit geeft mij veel energie en zorgt ervoor dat ik met veel plezier werk bij ABT.  

Als ontwerpleider ligt mijn kracht bij het luisteren naar de opdrachtgever, naar de daadwerkelijke vraag achter de opdracht en vervolgens te zorgen voor het juiste en complete antwoord. Hiervoor maak ik gebruik van de onuitputtelijke kennis van mijn vele collega’s, die op de meest lastige vragen het antwoord weten of kunnen berekenen. Binnen ABT weet ik de juiste mensen te vinden voor elk vraagstuk. Met mijn kritische houding en bouwkundige achtergrond weet ik te sturen op integraliteit en het gewenste niveau voor een project.

Deze kwaliteiten komen goed van pas bij de diverse projecten waarbij ik betrokken ben, maar ook bij de ontwikkeling van de ABT Onafhankelijke Ontwerpcheck. Bij de Ontwerpcheck is de vraag van de klant zelden hetzelfde. Elke keer is het weer een uitdaging om deze vraag helder te krijgen en vervolgens te bedenken hoe die beantwoord kan worden. Welke specialisten kunnen een bijdrage leveren en hoe kan het proces ingestoken worden zodat het maximale eruit komt? Met als doel een heldere en overzichtelijke rapportage te realiseren waar de klant echt iets mee kan.

In 2007 ben ik na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft afgestudeerd als stedenbouwkundige. Hierna heb ik jarenlang gewerkt bij een ontwerpbureau, waarbij integraal denken en samenwerken een algemeen goed was. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het coördineren en organiseren van diverse projecten in binnen- en buitenland. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij ABT als ontwerpleider.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden