Banner_Kubra
Kübra Peker

ABT sprak mij als werkgever aan, omdat het een ingenieursbureau is waar je je kunt blijven ontwikkelen, elke dag nieuwe dingen kunt leren en zien. Ik heb afwisselend werk, precies waar ik om vroeg! De ene dag ben ik te vinden in de kruipruimte van een gebouw, de andere dag hang ik aan de gevel, een volgende bovenop de gewelven van een kerk.

Ik heb een passie voor gebouwen, met name oude en monumentale gebouwen. Ik krijg er energie van om nieuw leven in deze gebouwen te blazen. Tijdens mijn afstuderen heb ik de focus hier ook op gelegd, in combinatie met duurzaamheid. Ik heb onderzoek gedaan naar het energieneutraal restaureren van een monumentale villa.

Bij ABT houd ik me bezig met het maken van meerjarige onderhoudsplanningen, schadeonderzoeken, conditiemetingen en met name haalbaarheidsstudies. Hiervoor doe ik variantenstudies, waarbij ik de mogelijkheden onderzoek om een gebouw duurzaam te renoveren en de energieprestatie te verbeteren.

Ik heb Bouwkunde gestudeerd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen met als afstudeerrichting Bouwtechniek. Na mijn studie ben ik in september 2016 begonnen met werken bij ABT.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden