Kitty_Huijbers_banner
Kitty Huijbers
ABT werkt aan toonaangevende projecten waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren. De integrale werkwijze binnen ABT spreekt mij erg aan, het is mooi om te zien hoe verschillende disciplines elkaar aanvullen en versterken. Door mijn achtergrond als architect ben ik gewend met een integrale blik naar een opdracht te kijken. De techniek moet het gebouw en de gebruiker ondersteunen, en dat op een duurzame manier.
 
Duurzaamheid heeft dan ook mijn interesse. Hierbij vind ik niet alleen de energiezuinigheid belangrijk, maar ook duurzaam materiaalgebruik, watergebruik en het gebruik van groen.
 
Bij ABT werk ik als adviseur bouwfysica en duurzaamheid inhoudelijk aan projecten. Daarnaast ben ik als projectleider verantwoordelijk voor het proces. Door proces en inhoud te combineren verdiep ik mijn kennis op mijn eigen vakgebied en verbreed tegelijkertijd mijn kennis op andere vakgebieden.
 
Ik heb HTS bouwkunde gedaan en vervolgens aan de Tu Delft de afstudeerrichting architectuur afgerond. Nadat ik jarenlang als ontwerper en projectleider op een architectenbureau heb gewerkt, kreeg ik in 2011 de kans om onderzoek te doen naar duurzaamheid in architectuur. Na het onderzoek heb ik het boek ‘Architectuur als klimaatmachine’ geschreven. Bij Nieman Raadgevende Ingenieurs heb ik mijn organisatietalent en mijn passie voor duurzaamheid bij elkaar gebracht en aan vele mooie gebouwen gewerkt. Sinds maart 2019 werk ik bij ABT als adviseur duurzaamheid en ontwerpleider aan uitdagende projecten.
Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden