Kenny Vonk_banner
Kenny Vonk

Met mijn passie en vaardigheden in zowel architectuur als installatietechniek is het voor mij vanzelfsprekend om ontwerpvraagstukken integraal te benaderen, ABT biedt daarbij de ideale werkomgeving. Ik vind het een enorme meerwaarde dat ik elke dag weer mag samenwerken met specialisten in diverse vakgebieden. Daarnaast zijn de projecten waar ABT integraal aan werkt zo uitdagend en divers dat dit nooit zal gaan vervelen.

Het fascineert me om met een gebouw als geheel bezig te zijn; het samenspel van architectuur, gebruik, licht, akoestiek, comfort en energiegebruik. Ik zie het als een enorme uitdaging om deze aspecten op elkaar af te stemmen samen met andere specialisten, waarbij gelijkwaardigheid tussen de verschillende disciplines van belang is. Door mijn achtergrond als architect en mijn praktijkervaring op het gebied van installaties en binnenklimaat kan ik mij goed inleven in beide werelden. Ik neem anderen graag mee in mijn passie om ontwerpvraagstukken vanuit een integrale visie aan te pakken.

Tijdens mijn studie Architectuur ben ik met twee partners een bedrijf begonnen waarbij de focus lag op het rekenen aan en inregelen van installaties in de praktijk. Een jaar na mijn studie ben ik in België als architect bij een architectenbureau begonnen. Na ruim een jaar heb ik in februari 2016 de overstap gemaakt naar ABT. Hier breng ik nu beide werelden samen als Technicus Installaties. Ik werk vanuit installaties en duurzaamheid aan diverse ontwerpopgaven. Daarnaast houd ik mij bezig met BREEAM International.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden