Joost Salemink_banner
Joost Salemink

Tijdens mijn opleiding heb ik me de vraag gesteld of ik zelfstandig architect wilde worden of een omgeving zocht waarin ik kan samenwerken met toonaangevende nationale en internationale architectenbureaus. Dat laatste heb ik gevonden bij ABT, hoogstaande architectonische projecten waar ik mijn steentje aan bij kan dragen.

Hoe gaat het in zijn werk bij een complex project waarbij veel verschillende partijen betrokken zijn? Wie managet en coördineert het project, wie zorgt ervoor dat alle partijen goed samenwerken en de verschillende activiteiten logisch op elkaar afgestemd worden? Wie staat garant voor optimale tevredenheid bij de gebruikers als het gebouw af is? Kortom wie is de spin in het web?

Bouwen doen we samen! Bij elk project definieer ik mijn functie opnieuw. Het bewaken van goede verhoudingen en een positieve sfeer zijn belangrijke voorwaarden. Het maken van verbinding op persoonlijk vlak en 100% vertrouwen in elkaar hebben zijn belangrijke factoren voor mij om het maximale uit een team te halen.

Wat ik mezelf en anderen steeds voor ogen probeer te houden is dat we uiteindelijk allemaal voor hetzelfde doel gaan: een goed gebouw en tevreden gebruikers.

Deel dit bericht