Joost Reijers_banner
Joost Reijers

Al sinds het begin van mijn opleiding én loopbaan zijn constructies, met name betonconstructies mijn grote passie. Mijn kracht ligt, als civieltechnisch specialist, bij het aanpassen of opwaarderen van bestaande betonconstructies door middel van lijmwapening.

Een apart onderdeel hiervan betreft de advisering binnen het versterken van uitkragende betonvloeren middels het VVUV-systeem (Vogel Verankeringssysteem voor Uitkragende Vloeren). Daarnaast houd ik me ook graag bezig met het uitvoeren van onderzoek naar de oorzaak van schade aan betonconstructies.

Hoewel ik in mijn dagelijks werk primair bezig ben met het technisch ontwerp van betonconstructies, hecht ik ook veel waarde aan de verschillende belangen van betrokken partijen binnen een project. De communicatie tussen diverse belangengroepen, op zowel intern als extern gebied, vind ik bijzonder interessant. Bovenstaande aspecten zorgen voor een afwisselende, maar bovenal een uitdagende functie bij ABT.

Na mijn studie Bouwkunde met als uitstroomprofiel constructief ontwerpen, ben ik afgestudeerd op het herbestemmen van bestaande betonconstructies. Sinds 2014 ben ik bij ABT werkzaam binnen de adviesgroep civiele techniek. Het technische en innovatieve karakter van ABT is voor mij de ideale omgeving om mezelf zowel op technisch als persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden