Job Janssen_banner
Job Janssen

Vanuit mijn afstuderen aan de TU Delft ben ik terecht gekomen in de dijkenwereld van ABT. Tijdens mijn afstuderen heb ik een probabilistisch model opgezet voor een met een constructie versterkte dijk in het traject Kinderdijk – Schoonhovenseveer. Hier zijn verschillende onderzoekstrajecten uit voortgekomen waar tot op de dag van vandaag nog door onder andere ABT onderzoek naar gedaan wordt. Dit om de Nederlandse dijken in het vervolg nog betrouwbaarder en tevens goedkoper te maken. Ik ben er trots op dat ik hier via ABT deel van kan uitmaken.

Na mijn afstuderen ben ik begonnen als specialist geotechniek bij ABT en is mijn werkveld uitgebreid van alleen dijken naar een combinatie van dijken, bouwputten en paalfunderingen. Dit maakt mij tot een allround geotechnisch specialist. Ik wil me graag de komende jaren in brede zin door blijven ontwikkelen en hoop hier bij ABT aan nog vele mooie uitdagende projecten te mogen werken.

Begin 2016 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft met als specialisatie de master Geo-Engineering, daarna ben ik begonnen als specialist geotechniek bij ABT in Delft.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden