Banner_basic_Jeroen-personal page
Jeroen van Kuijk

Ik heb voor ABT als werkgever gekozen vanwege de fijne werkomgeving en de mooie uitdagende werken. Daarnaast is er de mogelijkheid voor bredere ontwikkeling (bijvoorbeeld duurzaamheid en Dynamo). Ik zit nu enige tijd bij ABT en heb het goed naar mijn zin; ik werk aan interessante projecten en heb fijne collega’s.

Mijn passie is het maken van juist opgebouwde modellen met structuur en data op de goede plek. Ik bedenk graag slimme manieren om de werkzaamheden efficiënter te doen; dus meer doen met minder klikken. Waar ik verder enthousiast van word? De koppeling tussen het 3D-model en duurzaamheid door middel van de ontwikkeling van de Milieu-Impact Monitor (MIM)! Dankzij deze tool kan de milieu-impact van een ontwerp inzichtelijker gemaakt worden.

In mijn ogen heeft Dynamo de mogelijkheden voor Revit groter gemaakt. De opties zijn ogenschijnlijk eindeloos en bieden veel kansen. Ik vind het erg gaaf om collega-modelleurs mee te nemen in de wereld van modelleren en Revit. Dit doe ik dan ook door kennis te delen door middel van projecten en intern Revit-overleg. Maar ik kijk ook verder dan alleen naar Revit. Ik ben erg leergierig en nieuwsgierig en ben constant op zoek naar manieren om zaken anders aan te pakken (Dynamo).

Mijn toegevoegde waarde zit hem in mijn kennis van modelleren en de benodigde programmatuur daarvoor. Ik zie kansen waar zaken slimmer kunnen en geautomatiseerd kunnen worden. Daarnaast ben ik creatief in het leggen van slimme verbanden. Niet alleen in het specialisme constructies; ik heb ook oog voor andere disciplines, zoals bouwkunde.

Na een bouwkundige start van mijn loopbaan in 2000, heb ik mij verder ontwikkeld als constructief tekenaar. In de loop van de jaren heb ik een gedegen en diepgaande kennis vergaard van het 3D (BIM) modelleren in Revit. Daarnaast vind ik het belangrijk om constructief technische problemen te signaleren en vervolgens zowel oplossingsgericht als klantgericht te denken.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden