Jeroen ter Haar banner
Jeroen ter Haar

Als senior bouwkundig projectleider bij ABT, maar ook in mijn carrière daarvoor bij diverse architectenbureaus, heb ik enorm veel ervaring en kennis op kunnen doen in het organiseren en realiseren van complexe projecten. Mijn kracht ligt dan ook in het begeleiden van projecten in vrijwel alle fasen.

In mijn dagelijks werk focus ik me vooral op een integrale aanpak van opgaves. Het effect van dit soort samenwerkingen is groter dan wat afzonderlijke partijen in totaal bereikt zouden hebben. Tijdens de uitvoeringsfase van grote projecten heb ik de kans gehad om nauw samen te werken met bouwdirecties. Hierdoor heb ik al vaak kunnen waarmaken dat het borgen van kennis uit voorafgaande fasen direct merkbaar is in proces en resultaat. Zo wordt 1+1=3!

Tijdens mijn studie in Delft ben ik begonnen als architect voor verschillende projecten in Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland. Na mijn afstuderen in 1997 ben ik gestart als assistent project architect bij Erick van Egeraat. Vanaf 2001 heb ik geopereerd als projectarchitect en projectleider in opdracht voor diverse architectenbureaus in Nederland en Groot Brittannië. Ten slotte heb ik me in 2004 aangesloten bij ABT en ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. 

Deel dit bericht